Guidede turer

guidet tur i LIsboaHar du lyst til å bli kjent med byen Lisboa på en enkel og komfortabel måte? Vil du heller at noen skal vise deg byen, eller vil du oppdage den på egenhånd? Hvis du ønsker at noen skal vise deg byen på en effektiv og behagelig måte er en guidet tur det perfekte for deg.

Det er to forskjellige måter å bli kjent med Lisboa på for deg som ønsker en guidet tur. Det billigste er nok å bli med på en av de mange gruppe turene med hop-on hop-off selskaper. Disse turene tar deg enkelt og raskt rundt til alle de viktigste severdighetene i Lisboa, men det er jo med større grupper så det blir ikke den intime og personlige følelsen over det hele.

Nedenfor finner du en liste over forskjellige guidede turer som er tilgjengelige i Lisboa og så får du gå for den løsningen som du synes passer deg, ditt reisefølget og reisebudsjettet best.

Hop-on Hop-off i Lisboa

Om du ønsker en svært fleksibel løsning i Lisboa er bussen du går av og på når du ønsker det helt perfekte. Disse kjører rundt i Lisboa dagen lang og tar deg med til alle severdighetene og på de forskjellige stedene bruker du nøyaktig så mye tid du ønsker før du reiser videre til neste sted der du skulle ønske å gå av. Underveis på bussen får du også informasjon på øret om det du ser, så en enkel og grei og informativ måte å bli kjent med Lisboa på. Du kan lese mer om turene og booke dem her.

Private guidede turer i og utenfor Lisboa

Besøkende som kommer til Lisboa ønsker ofte å se enda mer enn bare det Lisboa har å by på. Mange vil for eksempel besøket Pena palasset som ligger i Sintra på toppen av høyden. Andre vil se på havet og kanskje til og med badet. Mulighetene er uendelige for deg som ønsker en privat tur enten i Lisboa eller utenfor Lisboa, men du finner en stor liste over muligheter og turer hos  Viator.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *