Vasco da Gama broa

Har du lyst til å se den lengste broa i hele Europa? Da er det bare å ta turen til Lisboa og til Nasjonalparken, bedre kjent som Parque des Nacoes. Denne broa er veldig imponerende på avstand, men selvfølgelig er opplevelsen enda større når du faktisk kjører over den.

Konstruksjonen av broa starta i 1995 og selve broa ble åpnet for trafikk i mars 1998. Når du besøker Lisboa i dag vil du nok ikke ha behov for faktisk å krysse over broa, men om du ikke kjører over den bør du i allefall sørge for at du får sett den.

Det finnes flere måter å se broa på, for eksempel ved å dra på et elvecruise på Tejo, men du kan også reise til Parque des Nacoes. Dette er et herlig område og her finner du ikke bare selve broa, men du finner også det svært så moderne kjøpesenteret Vasco da Gama senteret, du finner kabelvogner som du kan kjøre med mens du nyter flott utsikt og her finnes det også et stort akvarium med flotte fisker.

Det nærmeste metrostasjonen til området heter Oriente, og det er samme stasjon som du bruker når du skal i kjøpesenteret og lignende.

Bilder av Vasco da Gama broa

Bilder av Vasco da Gama broa

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *