Nostaligsk trikk

Når du besøker Lisboa er en av de viktigste tingene du bør få med deg de nostaligske trikketurene byen har å by på. Den aller mest kjente trikketuren er trikk nummer 28 som kjører mellom Praça Martim Moniz, Chiado og Campo de Ourique.

Lisbon Tram

Som regel er trikk nummer 28 i Lisboa stappfull av mennesker og det virker kanskje litt slitsomt, spesielt når du bruker mye energi mens du passer på verdisaker ettersom denne trikken er spesielt utsatt for lommetyver. Derfor anbefaler vi at du ikke hopper på den første og beste trikk 28 du ser, men gå litt rundt og når du ser en som ikke er stappfull av turister ta turen med den i stedet. Du kan kjøpe billett direkte fra sjåføren, men om du har et 24 timers kort for offentlig transport i Lisboa kan du bruke det i stedet.

Trikkelinje nummer 28 er en severdighet i seg selv, men underveis vil du også se andre severdigheter i Lisboa som SA katedralen. Rett etter katedralen vil du også kunne få med deg et nydelig utsiktspunkt som lar deg se Tejo-elven og deretter er det mulig å gå av for å gå opp å besøke slottet i Lisboa som er en av de mest kjente severdighetene i byen.

Om du ser den er trikkelinje nummer 25 også en flott tur. Det finnes også trikker i røde og grønne farger. Dette er spesial trikker for de med spesielle billetter, så om du ikke har lyst til å bruke masse penger på disse kan du bare bruke de vanlige trikkene i stedet.

Tram in Lisbon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *