Taubane (Telecabine)

Hvis du ønsker en fin reise oppe i lufta mens du er i Lisboa er taubanen, eller kabelbanen, eller den såkalte Telecabine en god løsning. Du trenger bare å reise i retning av Parque des Nacoes (Nations Park) og der finner du Vasca da Gama kjøpesenteret. Hvis du går rett gjennom dette uten å bli distrahert (noe som er vanskelig for de med to X kromosomer, mens de med X og Y kromosomer klarer det litt enklere. Men, trygt gjennom kjøpesenteret vil du se ut mot elva og du vil også se kabelbanen.

Denne banen ble ferdig i 1998 og den har en distanse på 1,2km. På det meste kan 8 personer sitter i samme kabin, men om dere bare er to personer vil dere høyst sannsynlig nyte turen helt alene i vogna. Prisen for en vei er 4 Euro og om du kjøper tur/retur er prisen 6 Euro.

Banen starter fra akvariet i Lisboa (Passeio de Neptuno) og fra Vasco da Gama broa. På turen får du flott utsikt mot Tejo elva og du kan ogs se flere severdigheter underveis.

Hvordan kommer jeg meg hit?

For å komme hit kan du bruke kollektivtransport og reise med metro til stasjonen Oriente. Der går du av og gjennom Vasca da Gama kjøpesenteret!

Bilder

Cable Car Lisbon

Telecabine

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *