Flyplass transport

Flyplass transportDet er en del ting vi alle har felles når vi skal reise til Lisboa. Den ene tingen er at vi trenger et sted å bo og den andre er at vi kommer med fly. Og det fører så til ting nummer tre, vi trenger en måte å komme oss fra flyplassen i Lisboa til vårt hotell på. Hvordan gjør man dette på en enkel og smertefri måte?

Her kommer noen forskjellige måter du kan reise fra flyplassen i Lisboa til ditt hotell på.

Med taxi fra flyplassen i Lisboa

Den enkleste og raskeste måten å reise fra flyplassen i Lisboa til ditt hotell i Lisboa på er selvfølgelig å reise med taxi. Det er massevis av sjåfører som venter i ankomsthallen som er svært ivrige etter å kjøre deg til hotellet så det er bare å bruke en av disse om du ønsker det. Om du ønsker å booke inn en taxi før ankomst er dette også mulig og det føles også en smule tryggere ettersom du da har en avtalt pris som kanskje er høyere, men du slipper i allefall å være redd for at taxisjåføren skal ta seg kraftig overbetalt. Her er noen tips!

 • Merk at det er ofte ekstra pris for baggasje når du kjører taxi fra flyplassen i Lisboa. Sjekk ut dette og eventuelt pris med sjåfør før du starter selve turen.
 • Det er veldig viktig at sjåføren starter taksameteret sitt når turen starter. Det lønner seg ikke å avtale pris på forhånd, i allefall gjør det vanligvis ikke det.
 • Merk at det kan være mye trafikk i Lisboa på dagtid noe som gjør at det blir køkjøring og det kan da selvfølgelig påvirke hvor mye man må betale.
 • Flyplassen er relativt nært sentrum og av den grunn er ikke prisene så høye på transporten.

Om du ønsker å planlegge både tur og kostnad kan du forhåndsbestille flyplass transport i Lisboa på denne siden.

Med metro fra flyplassen

Nå er det heldigvis også metrostasjon på flyplassen i Lisboa, og dette er jo da selvfølgelig en god del billigere, men også litt mer tidkrevende og slitsomt, i allefall hvis man har mange kofferter. Flyplassen er endestasjonen på den røde linja og herfra kan du enkelt kjøre inn i sentrum og eventuelt bytte metro underveis hvis ikke hotellet ligger langs denne linja. Se fullt metro kart for Lisboa her. For å lese mer om hvordan billettene fungerer og lignende les denne artikkelen.

Da håper vi du får en fin reise og om du har kommentarer eller noe annet på hjertet er det bare å skrive en kommentar!

One thought on “Flyplass transport

 1. Ingar says:

  Det gikk helt fint, ingen problemer.
  Stor lapp med navnet mitt ved ankomst og ble fraktet helt inn til hotellet.
  Hentet på hotellet til riktig tid, hyggelige sjåfører, selv om en ikke pratet engelsk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *