Privat flyplass transport

Ønsker du å ha en egen privat sjåfør som venter deg på flyplassen i Lisboa ved ankomst? Vi kan hjelpe deg med privat flyplass transfer i Lisboa!

Ett av de største usikkerhetsmomentene før man ankommer Lisboa er transporten fra flyplassen. Mange er nervøse (og det har man også grunn til å være). Det er uttallige historier på nettet om folk som har blitt lurt, som har måttet betale alt for mye og andre ting. Av den grunn ønsker vi å tilby våre besøkende muligheten til å slippe all den nervøsiteten, og i stedet ha en sjåfør som venter deg i ankomsthallen med skilt med ditt navn på, og som kjører deg til ditt hotell i Lisboa for en avtalt pris på forhånd. Høres ikke det bra ut?

Flyplass transport i Lisboa

Priser for privat flyplass transfer i Lisboa

  • 1-4 personer, vanlig taxi, 27 Euro (tur/retur – 50 Euro)
  • 1-4 personer, Mercedes E klasse, 42 Euro (tur/retur – 83 Euro)
  • 1-7 personer, Mercedes V klasse, 54 Euro (tur/retur – 108 Euro)

Prisene er per bil og inkluderer parkeringsavgift på flyplassen, baggasje og det er ingen utgifter utover disse. Har man behov for barnesete trenger man å bestille transport i Mercedes klasse, da dette ikke er i de vanlige (billige) bilene. Sjåførene snakker minimalt med engelsk.

Hvis du ønsker å bestille flyplass transport er det bare å fylle inn skjemaene nedenfor. Vi sender deretter en faktura via PayPal på 10 Euro (per vei per bil) (som kan betales online med VISA, MasterCard og lignende), og så fort denne er betalt arrangerer vi transporten og sender bekreftelse på email. Det resterende beløpet betales direkte til sjåføren i Lisboa.

Bestill flyplass transport i Lisboa

* felt du må fylle inn
:
Retur til flyplassen
Hvis du ønsker retur til flyplassen kan du skrive ønsket dato og tidspunkt for henting her (vanligvis 3 timer før flyavgang)
Spesiell informasjon:
Her kan du gi beskjed om spesiell baggasje, behov for barnesete, kun håndbaggasje eller andre lignende ting.

2 thoughts on “Privat flyplass transport

  1. Lise L says:

    Flyplasstransporten anbefales virkelig. Vi var et reisefølgepå 7 som hadde transport både fra og til flyplassen, og begge sjåførene var både hyggelige og høflige og hjelpsomme – og kjørte i tillegg svært pent. Bilene var fine og komfortable.

  2. Torild J says:

    Vi var veldig fornøyde med taxi-transporten vi hadde forhåndsbestilt. Hyggelige og serviceminded sjåfører begge veier. Sjåføren som kjørte oss fra hotellet møtte i god tid. Vi var to personer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *