Privat flyplass transport

Ønsker du å ha en egen privat sjåfør som venter deg på flyplassen i Lisboa ved ankomst? Vi kan hjelpe deg med privat flyplass transfer i Lisboa!

Ett av de største usikkerhetsmomentene før man ankommer Lisboa er transporten fra flyplassen. Mange er nervøse (og det har man også grunn til å være). Det er uttallige historier på nettet om folk som har blitt lurt, som har måttet betale alt for mye og andre ting. Av den grunn ønsker vi å tilby våre besøkende muligheten til å slippe all den nervøsiteten, og i stedet ha en sjåfør som venter deg i ankomsthallen med skilt med ditt navn på, og som kjører deg til ditt hotell i Lisboa for en avtalt pris på forhånd. Høres ikke det bra ut?

Flyplass transport i Lisboa

Priser for privat flyplass transfer i Lisboa

  • 1-4 personer: fra 33 Euro
  • 5-7 personer: fra 44 Euro

Prisene er per bil og inkluderer parkeringsavgift på flyplassen, baggasje og det er ingen utgifter utover disse. Har man behov for barnesete trenger man å bestille transport i Mercedes klasse, da dette ikke er i de vanlige (billige) bilene. Sjåførene snakker minimalt med engelsk.

Hvis du ønsker å bestille flyplass transport er det bare å fylle inn skjemaene nedenfor.

Bestill flyplass transport i Lisboa

Generell informasjon om flyplassen i Lisboa.

Lisboa flyplass, også kjent som Humberto Delgado flyplass, er den største internasjonale flyplassen i Portugal og betjener hovedstaden Lisboa. Flyplassen ligger kun 7 km fra sentrum og har gode forbindelser med offentlig transport, inkludert metro, busser og drosjer.

Flyplassen har to terminaler; Terminal 1 og Terminal 2. Terminal 1 er hovedterminalen og betjener både innenlands- og utenlandsflyvninger. Den har tre nivåer: ankomstområdet i første etasje, avgangsområdet i første etasje, og mellometasjen som forbinder de to. Terminal 2 er derimot en lavpristerminal og betjener hovedsakelig lavprisflyselskaper.

Lisboa flyplass brukes av over 100 flyselskaper, inkludert store flyselskaper som TAP Air Portugal, Ryanair og easyJet. Flyplassen har direktefly til over 130 destinasjoner, inkludert mange større byer i Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika.

Flyplassen tilbyr passasjerene en rekke fasiliteter og tjenester, inkludert butikker, restauranter, kafeer og avgiftsfrie butikker. Flere lounger er også tilgjengelige for passasjerer som ønsker å slappe av eller jobbe før flyturen. I tillegg har flyplassen gratis Wi-Fi i hele terminalen og ladestasjoner for elektroniske enheter.

2 thoughts on “Privat flyplass transport

  1. Lise L says:

    Flyplasstransporten anbefales virkelig. Vi var et reisefølgepå 7 som hadde transport både fra og til flyplassen, og begge sjåførene var både hyggelige og høflige og hjelpsomme – og kjørte i tillegg svært pent. Bilene var fine og komfortable.

  2. Torild J says:

    Vi var veldig fornøyde med taxi-transporten vi hadde forhåndsbestilt. Hyggelige og serviceminded sjåfører begge veier. Sjåføren som kjørte oss fra hotellet møtte i god tid. Vi var to personer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *