Hieronymittklosteret

Om du vil se en fantastisk bygning i Lisboa så er SA katedralen fin, men Hieronymittklosteret er mye finere (det synes i allefall vi). Dette er en bygning som befinner seg på UNESCO sin verdensarv liste og der har den befunnet seg siden 1983.

Når du først ser bygningen vil du se hvor herlig klosteret og kirken er bygd inn i hverandre. Kirken kalles for Santa Maria kirken. På innsiden av kirken kan du blant annet se gravene til Vasco da Gama og Luis de Comes. Det er gratis å gå inn i selve kirken, men om du vil gå inn i det fantastiske klosteret i tillegg må du betale for dette.

På innsiden av det flotte klosteret vil du se arkitektur som er fantastisk og blant det fineste du vil se under hele oppholdet i Lisboa. Inngangsbilletten koster rundt 12 EUro hvis du kjøper en kombinert billett som ikke bare er gyldig for klosteret, men også for å besøke Belem tårnet. Noe som ikke er inkludert er Pastel de Nata, den supertradisjonelle kaka i Lisboa, men denne bør du også kjøpe ettersom originalen lages og selges rett ved klosteret.

Powered by GetYourGuide

Hvordan reise til Hieronymittklosteret?

For å komme deg til Hieronymittklosteret kan du reise med trikk 15 eller med buss 727, 28, 729, 714 eller 751.

Bilder av kirken og av klosteret

Hieronymittklosteret
Lisboa
Hieronymittklosteret
Severdigheter i Lisboa -Hieronymittklosteret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *