Hoteller

En ting som er felles for oss alle når vi reiser til Lisboa er at vi trenger et sted å bo under oppholdet vårt. Men, hvor er det du skal bo i Lisboa? Har du bestemt deg enda eller sitter du og tenker på det akkurat nå? Hvilke er de beste hotellene i byen? Hvor får du mest for pengene? Hvis du leser videre finner du noen generelle tips angående det å booke hotell i Lisboa og så kommer vi selvfølgelig med noen forslag også hvis du er på jakt etter konkrete tips om hotellet i Lisboa.

Hotels in Lisbon

Først noen generelle tips om booking av hotell i Lisboa

  1. Det er ingen hoteller i Lisboa som er så sentrale at du ikke lenger trenger å bruke noen form for transport. Ettersom aktivitetene og severdighetene i Lisboa er såpass spredt rundt vil du uansett måtte reise litt, i allefall hvis du vil få med deg områdene der akvariet og Vasca da Gama senteret ligger, eller for å besøke severdigheter som Belem tårnet.
  2. Om du allikevel vil bo så sentralt som mulig er det mest sentrale området i Lisboa rundt Rua Augusta som er den store shoppinggata i Lisboa. Du når ikke alt til fots da heller, men du bor i allefall så midt i gryta som mulig hvis du bor rundt her.
  3. Er du villig til å reise med kollektivtransport kan du spare masse penger ved å booke et hotell i utkanten av indre sentrum og heller reise med metro i noen minutter for å komme deg til shopping området og lignende. Er du derimot i mot bruk av kollektivtransport eller kanskje du ikke vil bruke taxi hver gang du skal ut av hotellet er dette noe du bør unngå.
  4. Det kan bli enormt varmt i Lisboa på en god sommerdag så selvom du vil spare penger må du ikke gå så billig at du plutsetlig bor et sted uten air condition.

Dette var noen genrelle tips om hoteller i Lisboa. La oss nå gå over til noen helt konkrete hotell tips i Lisboa!

Best hotels in Lisbon

Det beste fem stjerners hotellet i Lisboa

Det går selvfølgelig ann å diskutere om dette faktisk er det beste, men basert på beliggenhet og tilbakemeldinger er Hotel Avenida Palace helt perfekt for deg som ønsker å bo luksuriøst og sentralt under oppholdet i LIsboa. Det ligger i hjertet av Lisboa, rett ved Restauradores plassen, som igjen er rett ved Rua Augusta. Det har fantastisk utsikt også mot slottet i Lisboa og du er også plassert nært til Avenida da Liberdade som er stedet for eksklusiv shopping i Lisboa.

Super sentralt i Lisboa med fire stjerner

Om du vil bo enda mer sentralt enn du gjør når du bor på Hotel Avenida Palace er Hotel Santa Justa stedet. Hvis du har lest om aktiviteter i Lisboa her i vår guide husket du kanskje Elevador da Santa Justa? De har likhet i navn og det er fordi de er rett ved siden av hverandre. Dette er altså supersentralt og i det du er ute av døra åpner Lisboa seg opp for deg umiddelbart.

Fire stjerners hotell i Lisboa med metro

Hvis du er villig til å bo litt mer usentralt for å spare litt penger er Sana Lisboa Hotel et perfekt hotell å bo på. Det ligger som sagt litt usentralt, så til fots er det nok muligens rundt en time å gå inn til indre sentrum (turen går da gjennom gata for eksklusiv shopping blant annet), men med metro er du i sentrum på rundt ti minutter. Det ligger også nær til flyplassen om betyr at du kanskje ikke må betale så mye for flyplass transporten din til din taxi sjåfør.

Dette var noen tips til deg angående hoteller i Lisboa. Det er bare å se deg rundt på booking.com ved å trykke på lenkene ovenfor, og finner du andre hoteller så er det bare å booke dem selvfølgelig. Har du spørsmål eller kanskje en erfaring du ønsker å dele er det bare å skrive en kommentar!