Bryan Adams in Lisbon

Bryan Adams Lisboa

Etter å ha tilbrakt mange måneder i Europa, vil Bryan Adams vinke farvel til Europa og reise tilbake til Canada for en velfortjent ferie etter konserten i Lisboa. Konserten i Portugals hovedstad betyr slutten på hans «So Happy It Hurts»-turné som startet i Europa 26. april med konsert i Göteborg i Sverige. Dette er med andre ord din siste sjanse til å se Bryan Adams live i Europa i 2024.

Bryan Adams-konserten i Lisboa arrangeres 20.november 2024. Det vil bli arrangert i det mest populære konsertstedet i Lisboa, Altice Arena. Her kan du lytte til «Summer of ’69» sammen med nesten 20.000 andre, noe som gjør den til en av de største innendørskonsertene med Bryan Adams i år i Europa.

Bryan Adams er ikke gammel ennå, men han blir eldre, som resten av oss. Det er imponerende hvordan han holder seg, men vi vet ikke når han skal gjøre sin neste konsertturné i Europa. Som et resultat, hvis du er en fan, bør du være der på denne konserten i Lisboa, fordi vi ikke har noen anelse når han kommer tilbake til Lisboa og Portugal.

Bryan Adams konsert i Lisboa 2024

Dato: November 20, 2024
Sted: Altice Arena
Billetter: Viagogo (markedsplass for alle slags konsertbilletter)

Vil du lese mer om hva som skjer i Lisboa på denne tiden av året når byen gjør seg klar til jul? Det er ingen overraskelse at de årlige julemarkedene bringer tusenvis av mennesker også til Lisboa, selv om julemarkedene føles annerledes i Lisboa, siden det ikke er så kaldt som i byer som Nürnberg, Praha, Krakow og Budapest.

Se deg rundt i vår Lisboa Guide for informasjon om byen og andre kommende programmer. Vi ønsker deg et hyggelig opphold i Lisboa, og ikke glem å smake på den fantastiske «Pastel de Nata».

Dato

nov 20 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Altice Arena
Altice Arena
Rossio dos Olivais, 1990 231 Lisboa
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *