Hjem Events - Lisboa Guide Konserter Olivia Rodrigo Lisboa 2024
Olivia-Rodrigo-Concert

Olivia Rodrigo Lisboa 2024

Kommer du til Lisboa for «Rock in Rio» i 2024? Er du i stand til å bli noen dager til, som igjen vil gi deg sjansen til å være der på en av Olivia Rodrigo-konsertene i Lisboa? Eller kommer du til Lisboa utelukkende for å være der på en av Olivia Rodrigo-konsertene?

Olivia Rodrigo turnerer i hele Europa tidlig i 2024, og hun skal besøke mange byer. Men det er ikke mange byer som får gleden av å ha to konserter med den unge artisten kjent fra Disney-serien «High School Musical», eller for hennes superhit «Drivers License.»

Altice Arena er arenaen som vil være vertskap for Olivia Rodrigo-konsertene i Lisboa. Det pleide å bli kalt MEO Arena, og det ligger i et kjølig område kalt Parque das Nações. På det meste får 20.000 mennesker plass inne på Altice Arena. Det er mye folk, og det blir fullt under begge Olivia Rodrigo-konsertene i Lisboa i 2024.

Det er enkelt å reise til Altice Arena. Du kan bruke forskjellige måter som busser, tog eller til og med t-banen. Hvis du kommer fra sentrum, kan du ta metroens røde linje og gå av på Oriente stasjon. Derfra er det bare en kort spasertur til arenaen.

Olivia Rodrigo Lisboa 2024

 • Sted: Altice Arena
 • Dato: 22. og 23. juni 2024
 • Billetter: Viagogo

Du kan kjøpe billetter til konsertene ved å bruke Viagogo-lenken ovenfor. Er det trygt? Er det en god løsning? Her har du noen ulemper og fordeler med å kjøpe billetter på Viagogo.

Fordeler med å kjøpe billetter på Viagogo:

 1. Bredt utvalg: Viagogo har vanligvis et bredt utvalg av billetter tilgjengelig for ulike arrangementer, inkludert utsolgte forestillinger eller arrangementer som er vanskelig å finne billetter til andre steder.
 2. Bekvemmelighet: Å kjøpe billetter online gjennom Viagogo er praktisk og enkelt. Du kan bla gjennom og kjøpe billetter fra komforten av ditt eget hjem uten å måtte vente i kø på et billettkontor.
 3. Sikre transaksjoner: Viagogo tilbyr en sikker plattform for kjøp av billetter, og beskytter din personlige og økonomiske informasjon.
 4. Alternativer i siste liten: Hvis du bestemmer deg for å delta på et arrangement i siste øyeblikk, kan Viagogo ha billetter tilgjengelig for kjøp, slik at du fortsatt kan delta i arrangementet.

Ulemper med å kjøpe billetter på Viagogo:

 1. Høyere priser: Billetter på Viagogo kan noen ganger være dyrere enn pålydende, spesielt for populære arrangementer eller når det er stor etterspørsel etter billetter.
 2. Skjulte avgifter: I tillegg til billettprisen kan Viagogo kreve ekstra gebyrer, som servicegebyrer eller leveringsgebyrer, noe som kan øke den totale kostnaden for kjøp av billetter betydelig.
 3. Risiko for svindel: Det har vært tilfeller av falske eller forfalskede billetter som har blitt solgt på Viagogo, noe som har ført til skuffelse og frustrasjon for kjøpere som oppdager at billettene deres ikke er gyldige ved inngang til arrangementet.
 4. Begrenset refusjon: Viagogos refusjonsregler kan være strenge, og det kan være vanskelig eller umulig å få refundert uønskede eller kansellerte billetter, avhengig av omstendighetene.

Alt i alt, mens Viagogo tilbyr bekvemmelighet og tilgang til et bredt utvalg av billetter til arrangementer, bør kjøpere være oppmerksomme på de potensielle ulempene, for eksempel høyere priser og risikoen for å møte falske billetter.


Vi håper du vil ha en fantastisk tid i Lisboa, og at du vil nyte en av Olivia Rodrigo konsertene. Du kan lese mer om de populære attraksjonene i Lisboa, kule programmer, interessante museer og mange andre emner her i vår Lisboa Guide.

Dato

jun 22 - 23 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

Altice Arena
Altice Arena
Rossio dos Olivais, 1990 231 Lisboa
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *