taylor swift

Taylor Swift Lisboa

Er du klar for det største konsertarrangementet i Lisboa i 2024? NOS Alive er en stor begivenhet, men med Taylor Swift som kommer i mai for å opptre to ganger på Estadio da Luz, er det på tide å gjøre seg klar for det største høydepunktet for musikkelskere i Portugal i 2024.

Taylor Swift reiser til ganske mange storbyer i Europa i 2024, men det er mange viktige byer hun ikke vil besøke. Som et resultat er Lisboa heldig som har Taylor Swift som kommer for to konserter, spesielt når vi vet at byer som Roma, Dublin, Paris, Berlin, Budapest og Praha er ekskludert fra listen over byer hun vil besøke.

Taylor Swift vil være i Lisboa 24. mai og 25. mai, og billettene til begge konsertene ble utsolgt umiddelbart. Det er imidlertid mulig å kjøpe brukte billetter til arrangementene. Dette er alltid en risiko, men hvis du er desperat etter å se og høre på Taylor Swift live i Lisboa, er det en måte å få tak i noen billetter på.

Taylor Swift Lisboa 2024

Datoer: 24-25 mai
Sted: Estadio da Luz

Bruktbilletter: Viagogo

Estadio da Luz brukes vanligvis av den populære fotballklubben Benfica. Lokalet har plass til 65.000 mennesker, noe som betyr at mer enn 130.000 vil høre på Taylor Swift under hennes to konserter i Lisboa i 2024. Hvis du vil være blant dem, bør du definitivt prøve å finne en billett til en av konsertene så raskt som mulig.

Vil du lese mer om andre konserter og arrangementer i Lisboa? Her i vår Lisboa Guide, kan du finne mye informasjon om hva som skjer i Lisboa, om attraksjoner, aktiviteter, offentlig transport og andre interessante emner.

Dato

mai 24 - 25 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *