Justin Bieber konsert

Etter en lang turne i Europa blir Lisboa den siste stasjonen til Justin Bieber. Om det gir han masse energi eller ikke vet vi ikke, men den 25 november er høyst sannsynlig den siste muligheten til å se Justin Bieber i Europa i 2016, så om du ønsker å få med deg denne godbiten er det bare å bestille flybilletter og å planlegge reisen allerede.

Justin Bieber konsertJustin Bieber kommer til Lisboa etter en lang turne som startet i september og i løpet av disse månedene har han hatt flere konserter i byer som London, Birmingham, Dublin, Amsterdam, Wien, Amsterdam, Krakow, Praha, Zagreb, Oslo, Stockholm og lignende. Har du lyst til å få med deg en eller flere av disse Justin Bieber konsertene kan du kjøpe billetter til dem hos WorldTicketShop. Det er mulig du synes at billettene er litt dyre på den siden men det er fordi de er kjøpt av folk som har gjort det for å selge dem til desperate Justin Bieber fans som deg, muligens. Så har du lyst har du i allefall muligheten.

Glem ikke å få med deg alle de flotte severdighetene i Lisboa når du først er i byen og kjør for all del en tur med trikk nummer 28 som er ett av de største symbolene på Lisboa. God reise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *