Rock’n Roll med Metallica i Lisboa

Drømmer du om muligheten til å oppleve skikkelig rock’n roll med Metallia under ditt opphold i Lisboa? Om du ikke har flybillettene i orden allerede er det bare å skynde seg, for den 1 mai er det duket for rockekonsert med Metallica i Lisboa.

Metallica konsert i Lisboa den 1 mai i 2019
Metallica konsert i Lisboa den 1 mai i 2019

Det er ikke hver dag du får muligheten til å få med deg det utrolige bandet Metallica i Lisboa. Nå er de ute på turne igjen, og den første dagen i mai kommer de til å tilbringe i hovedstaden i Portugal, i Lisboa. Er du heldig kommer du også til å være i byen på denne dagen, og det blir en herlig fest dersom du er en Metallica tilhenger.

Er du derimot ikke så begeistret for Metallia trenger du selvfølgelig ikke å få med deg denne konserten. Da kan du bare slappe av å bruke pengene på helt andre ting som en deilig Pastel de Nata i Belem området, eller kanskje litt deilig sjømat på en fin restaurant.

Arenaen der konserten blir arrangert heter Restelo stadion, og dette er en stadion ikke langt fra kjente severdigheter i Lisboa som Belem tårnet og da også hovedbakeriet der Pastel de Nata opprinnelig kommer fra. Stadion har plass til rundt 20,000 mennsker og med sin gode beliggenhet kan du enkelt komme deg hit ved å bruke kollektivtransport eller til fots.

Metallica konsert i Lisboa i 2019

Restelo Stadium
1 mai, 19.00

Billetter: Viagogo
Trykk på lenken ovenfor for å besøke Viagogo sine nettsider. Deretter søker du etter artisten du er intersesert i, og vips kan du velge og vrake i muligheter og billetter!

Nå vet du det viktigste som er å vite om Metallica konserten i Lisboa den 1 mai. Men, har du tenkt noe på hvordan du skal reise fra flyplassen i Lisboa og inn til ditt hotell? Det er mange som er litt skeptiske før ankomst til Lisboa, og det har de god grunn til å være. Det er mange røverhistorier om folk som har blitt lurt av sjåfører i Lisboa, og da er det alltid godt å ha en sjåfør som venter med avtalt pris. Høres ikke det fint ut? Trykk på lenken for mer informasjon!

Da gjenster det bare å glede seg til oppholdet i Lisboa. Har du noen videre spørsmål eller kommentarer er det bare å skrive! Glem ikke at du kan finne mye mer informasjon om hva som er verdt å få med seg i Lisboa her i vår norske Lisboa Guide!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *