Deep Purple konsert i Lisboa

Den 4 juli er det klart for rockekonsert i Lisboa med Deep Purple. Høres et ut som en hyggelig måte å feire den amerikanske nasjonaldagen på?

Deep Purple kommer til å starte sin verdensturne i Romania den 13 mai i 2017. Deretter reiser de til Kroatia, til Østerrike og så går turen innom nasjoner som Italia, Spania, Tsjekkia, Tyskland og enda noen flere. Men, den 4 juli kommer bandet til Portugal og til Lisboa, og her i byen skal de opptre på MEO Arena. Om du har lyst til å få med deg begivenheten kan du selvfølgelig gjøre det, og nedenfor finner du en lenke som henviser til en side der du kan kjøpe billetter til alle Deep Purple konserter rundt i Europa i 2017.

Etter konserten i Lisboa tar Deep Purple en pause. Deres neste opptreden blir i Canada den 2 september, og så kommer de tilbake til Europa igjen der de skal begynne med konsert i Stockholm i november, før de blant annet skal besøke Oslo i Norge også. Du finner billetter til disse konsertene også på siden nedenfor.

Deep Purple konsert i Lisboa

Om du har lyst til å dra på rockekonsert i en annen by den 4 juli i stedet er vårt forslag at du besøker Praha i Tsjekkia, for den 4 juli skal nemlig Guns N Roses stå på scenen i O2 Arena i den byen. Vanskelig valg?

Deep Purple konsert i Lisboa

MEO Arena
4 juli, 21.00

Billetter: Viagogo

Om du heller velger Lisboa, men samtidig velger å droppe Lisboa, finner du mer informasjon om alt av severdigheter i byen, spennende trikkelinjer, kollektivtransport og også annen spennende informasjon her i vår norske Lisboa Guide. Vi ønsker deg en god reise. Har du spørsmål eller kommentarer er det bare å bruke feltet nedenfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *