Bruno Mars i Lisboa 2017

Den 4 april kommer Bruno Mars (Peter Hernandez) til Lisboa og MEO Arena for å opptre. Drømmer du om å få med deg denne konserten? Det er absolutt mulig!

Bruno Mars konserten i Lisboa er en av mange han skal holde under sin Europa-turne i 2017. Bruno Mars har døpt turneen til 24K Magic World tour, så om du ønsker å få med deg litt Bruno Mars magi er MEO Arena stedet du bør være den 4 april. Om du er fleksibel kan det være greit å vite at den samme artisten opptrer i Madrid kvelden før konserten i Lisboa og bare noen kvelder etterpå skal Bruno Mars opptre i Barcelona (7 april).

Om du derimot har lyst til å få med deg en masse kultur og kombinere Bruno Mars konserten med et besøk til Saltgruvene i Wieliczka og konsentrasjonsleirene i Auschwitz, bør du vurdere en reise til Krakow der Bruno Mars skal opptre i slutten av mai 2017.

Bruno Mars konsert i Lisboa 2017

Bruno Mars Lisboa 2017

MEO Arena
4 april, 19.00

Billetter: Viagogo

Om du heller har lyst til å bare nyte sola, kanskje spise litt typisk Lisboa kake og oppdage severdigheter finner du mye inspirasjon og informasjon her i vår norske Lisboa Guide. Og glem ikke at du finner billetter til alle de forskjellige Bruno Mars konsertene i Europa i 2017 på lenken ovenfor. God reise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *