Lisboa halvmaraton 2024

Høres ikke det fantastisk ut å løpe halvmaraton i den portugisiske hovedstaden? Halvmaraton i Lisboa er et årlig arrangement, som normalt arrangeres i mars hvert år. Vil du oppdage Lisboa annerledes? Dette er din sjanse!

Et halvmaraton er en fantastisk måte å bli kjent med en by på. Ikke bare er det en unnskyldning for å besøke Lisboa, men du kan løpe i ditt eget tempo, se på omgivelsene og ha det bra. En annen positiv ting er at det er mye enklere å forberede seg til et halvmaraton enn et fullt. Hvis du virkelig vil løpe en helmaraton i Lisboa, kan det også gjøres, men det er normalt i oktober hvert år.

Hvis du har litt løpeerfaring, kan du enkelt gjøre endringer og være godt forberedt på et halvmaraton. Fortsett å løpe 5-10 kilometer et par ganger i uken, og deretter fra tid til annen, øk avstanden til 15 km og øk den deretter til 21 km. Mellom de lengre distansene, fortsett å løpe de kortere distansene. Du vil raskt legge merke til at kroppen din er godt forberedt, og du bør være i stand til å løpe halvmaraton i Lisboa.

Hvor mye koster det å delta i Lisboa Halvmaraton?

Prisen for å delta i Lisboa Halvmaraton er 60 euro. Påmelding kan gjøres her.

Det er også et 10 km Vodafone-løp, som koster 40 euro.

Det er viktig å merke seg at mange gater vil bli stengt på grunn av halvmaraton. Som et resultat kreves det at alle deltakerne når målstreken innen 3 timer og 30 minutter, for etter det blir alle veisperringer fjernet og trafikken returnerer som vanlig til Lisboa.

Hvor starter Lisboa halvmaraton?

Du vil ikke være alene da mer enn 35.000 mennesker deltar i dette løpet. Men det er fortsatt viktig å være klar når startsignalet er gitt. Starten er fra Bridge 25 de Abril, den berømte broen i Lisboa. Det er viktig å legge merke til at du må bruke offentlig transport for å krysse broen. Hvis du beviser at du er en maratonløper, kan du bruke offentlig transport i Lisboa gratis, noe som er ganske enkelt. Sørg for å være nøye oppmerksom på detaljer for å komme til startpunktet i tide.

Lisboa halvmaraton 2024

Dato og klokkeslett: 10. mars kl. 10.00

Du må hente BIB (startnummer) senest 9. Det er også mulig å få dette levert til ditt Lisboa-hotell.


Kunne du tenke deg å løpe enda mer i 2024? Du kan vurdere å besøke Ungarns hovedstad i september for å delta i Budapest halvmaraton!

Stikkord:

Dato

mar 10 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *