Få dine tekster oversatt til portugisisk!

Har du noen dokumenter eller en webside eller en applikasjon eller lignende som du trenger å få oversatt til portugisisk? Hvis du ønsker å då dette gjort unna online på en enkel og rask måte der du faktisk kan ha oversettelsen klar i løpet av 24 timer er dette løsningen for deg!

Basert på egen erfaring er tjenesten ICanLocalize perfekt for dette formål, for denne tjenesten er full av profesjonelle oversettere som har portugisisk som sitt morsmål og som jobber fulltid som oversettere. På denne siden kan man så lage prosjekter og så kan oversettere tilby sine tjenester basert på din prosjektbeskrivelse. Du velger så selv hvilken oversetter du vil bruke (du kan lese tilbakemeldinger og vurderinger av dem først) og så gjør oversetteren unna arbeidet basert på retningslinjene og deadline som du har oppgitt i beskrivelsen.

For å sette i gang med dette er det bare å følge disse stegene: (merk at du kan også oversette til drøssevis av andre språk på siden).

  1. Opprett en ICanLocalize konto (gratis).
  2. Lag et oversettelsesprosjekt der du oppgir antall ord som skal oversettes, tidsfrist og lignende.
  3. Vent litt og så kommer oversetterne til å kaste seg over prosjektet.
  4. Velg den oversetteren du vil at skal oversette prosjektet.
  5. Pengene for oversettelsen blir satt på vent når du har betrodd en oversetter med prosjektet.
  6. Når oversettelsen er ferdig og du er fornøyd løser du pengene slik at oversetteren får dem.

Du kan lese mer om oversettelser via ICanLocalize på netthjelp.eu. Da er det bare å gå løs på det hele og om du vil kan du altså ha ferdig oversatte dokumenter, applikajoner og websider i løpet av kort tid, til mye lavere priser enn de fleste andre steder på nettet. Og om du er veldig nøye på det kan du også be om ekstra korrektur av en tredje person som sjekker innholdet til oversetteren før du får sluttresultatet oversendt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *