Nå er Netflix også kommet til Lisboa

Nå er Netflix også kommet til Lisboa og det kan jo være hyggelig å ha i bakhodet hvis du planlegger å bo noen måneder i Portugal eller om du bare skal på en langhelg i byen og ønsker å slappe av med en episode av Orange is the New Black eller lignende en gang.

Vi har allerede skrevet artikler om at Netflix nettopp har kommet til Italia og til Spania, men nå er Netflix altså kommet til Portugal også, og med denne ekspansjonen har Netflix nå blitt gjort tilgjengelig til over 115 millioner nye mennesker. Det som kan være greit å vite er at alt som er Netflix produsert materiale finnes tilgjengelig på Netflix i alle nasjoner, men så er det en hel masse materiale som kun er tilgjengelig i forskjellige nasjoner. For eksempel finner du Varg Veumene nesten bare på Netflix i Norge, mens om du bruker Netflix Canada kan du blant annet se Mamma Mia, en film som ikke finnes i noen av de andre Netflix regionene. Slik er det store forskjeller i innhold og kvalitet på Netflix i de forskjellige nasjonene, men dette kan man utnytte veldig ved å benytte seg av teknikken som er beskrevet i den følgende artikkelen.

Planlegget du en tur til Lisboa i framtiden? Drømmer du om flotte julemarkeder? Da bør du nok ikke legge turen til Lisboa men heller besøke byer som Wien, Budapest, Krakow eller Praha i stedet! Om du ønsker en mildere vinter kan derimot Lisboa være herlig, for her er det mye bedre klima enn i de fleste byer lenger mot øst og mot nord!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *