Hoteller med gratis Wi-Fi i nærheten av Rua Augusta i Lisboa

free-wifi-near-rua-augusta-in-lisbon

Er du på jakt etter ett sentralt hotell i Lisboa som ligger nær hovedgata Rua Augusta? Er det viktig for deg at hotellet må ha gratis Wi-Fi tilgjengelig? Her er våre forslag til steder som kan passe for deg!

Noe av det beste som finnes når man kommer til en by for å være på sightseeing er å bo sentralt. Opplevelsen av å gå ut døra på hotellet og umiddelbart befinner du deg midt i gryta er utrolig herlig, og man sparer også mye tid og energi. Rua Augusta er hovedgata i hjertet av Lisboa og en populær gata man går opp og ned flere ganger i løpet av oppholdet i byen. Det er en gågata og her er det også rikelig med shopping muligheter, og man kan også enkelt reise rundt i byen herfra. I den ene enden finner man Tejo elva, mens man i den andre enden av gata finner Praca Dom Pedro og Praca da Figueira. Mer sentralt enn dette kan det altså vanskelig bli.

Hvis du leser videre kommer vi til å gi deg navnet på fem hoteller som ligger i dette området som i tillegg til å ha god beliggenhet også har gratis Wi-Fi tilgjengelig. Det er ikke bare viktig for deg som er på business reise til Lisboa, men også for de som trenger å sjekke emailen, laste opp bilder til Instagram og Facebook eller gjøre andre viktige ting på Internett.

Har du videre kommentarer eller erfaringer du har lyst til å dele i forbindelse med hoteller med gratis Wi-Fi i sentrum av Lisboa er det bare å bruke kommentarfeltet i bunnen på artikkelen.

  • Det er alltid bra med gratis Wi-Fi, men glem ikke å bruke litt sunt vett også. Hvis du finner gratis Wi-Fi uten noen form for passordbeskyttelse betyr det at data du sender går ukryptert gjennom lufta og hvis noen skulle ønske å hacke din enhet eller stjele data er det ikke så vanskelig. Du kan lese mer om slike temaer og hvordan man kan beskytte seg hos IP Adresse Guiden.
Hoteller med gratis Wi-Fi i nærheten av Rua Augusta i Lisboa
Ikke glem å booke hotell med gratis Wi-Fi når du forbereder deg til å besøke vakre Lisboa – Photo by: cmccg / Shutterstock

Hoteller sentralt i Lisboa med gratis Wi-Fi

Hotel Avenida Palace

Om du har lyst til å kombinere fantastisk luksus på et hotell med fem stjerner samtidig som du bor sentralt og i tillegg kan bruke gratis Internett overalt i hotellet er Hotel Avenida Palace storartet. Det blir ikke så mye mer pompøst og luksuriøst mens du er i Lisboa, så om lommeboka gir deg tillatelse til det er det helt perfekt. Det ligger cirka 4 minutter til fots i slapp gange fra Rua Augusta.

Pousada de Lisboa

Skulle du ha lyst til å bo på et hotell med fire stjerner som gir deg utsikt mot den vakre Tejo elva? Dette er løsningen! Og hva skjer om du snur deg rundt 180 grader? Da ser du selvfølgelig ikke lenger på elva, men da ser du på Rua Augusta. Dette ligger supersentralt og det ligger på den store og majestetiske plassen Praca do Comercia. Hotellet har selvfølgelig også gratis Wi-Fi, så nok et ypperlig sted å hvile beina og kroppen på i Lisboa.

sentralt hotell med Wi-Fi i Lisboa

Hotel Santa Justa

Om du har lest litt rundt i vår Lisboa Guide vet du kanskje at den mest kjente «heisen» i Lisboa heter Elevador de Santa Justa. Den ligger rett ved dette hotellet, som også ligger cirka i midten av Rua Augusta. Her bor du midt i gryta og det kan vel egentlig ikke bli stort mert sentralt enn det blir når du bor på Hotel Santa Justa. Hotellet har fire stjerner og de tilbyr gratis Wi-Fi til sine gjester. Det er kanskje ikke så veldig billig, men fremdeles en god del billigere enn Hotel Avenida Palace som vi nevnte først i denne listen.

Rossio Garden Hotel

Mange som kommer til Lisboa vil bo sentralt, men de vil ikke bruke en formue på å gjøre det. Og ettersom man bruker lite tid på rommet er kravet at det skal være reint, være sentralt og at de skal ha gratis Wi-Fi. Om det er kravene du har vil Rossio Garden Hotel være helt perfekt. Det er et hotell med tre stjerner som ligger cirka 5-10 minutter til fots fra Rua Augusta. Det har gratis Wi-Fi og er et perfekt utgangspunkt for deg som vil bruke mer penger utenfor hotellet enn på hotellet.

Holiday Inn Express Lisboa – Av. Liberdade

Vi har allerede skrevet om fire hotellet på denne listen, men hvorfor ikke skrive om ett til? Holiday Inn Express Lisboa ved Avenida da Liberdade er perfekt for deg som vil bo på tre stjerners hotell som ligger sentralt og har gratis Wi-Fi. Har du lest om shopping i Lisboa ved at du Avenida da Liberdade er en svært travel gate med mye flott shpoping som kobler litt ytre deler av indre sentrum sammen med Rua Augusta og kjernen. Dette hotellet ligger nærme kjernen, så det er mer enn sentralt nok for deg som ikke synes det er noe problem å gå 5 minutter for å komme deg helt inn i gryta.

Synes du denne lista har vært nyttig å lese? Du kan sjekke priser på alle hotellene ved å bruke lenkene ovenfor. Har du tips om andre hoteller du har bodd på som du vil dele? Eller har du vært på ett av disse hotellene og ønsker å dele din opplevelse om kvaliteten på Wi-Fi tilkoblingen eller kanskje om frokosten på hotellet? Det er bare å skrive en kommentar, vi synes alltid det er gøy å høre fra deg!

For alt annet anbefaler vi deg at du leser videre om Lisboa her i vår norske Lisboa Guide. Vi ønsker deg en riktig god reise til Portugals hovedstad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *