Depeche Mode konsert i Lisboa i 2017

depeche-mode-concert-in-lisbon

NOS Alive er en stor festival i Lisboa vært år. I 2017 blir den bedre enn noensinne ettersom Depeche Mode får gleden av å avslutte hele festivalen den 8 juli.

NOS Alive en er årlig festival som blir arrangert nesten i hjertet av Lisboa. I følge arrangøren ligger festivalen bare åtte minutter fra det travle sentrum med shopping og bare 15 minutter fra stranda. Det betyr med andre ord at du enkelt kan kombinere ditt Lisboa besøk til NOS Alive og Depeche Mode konsert med både bading og shopping i Lisboa. Høres ikke det veldig hyggelig ut?

Under deres turne i 2017 skal Depeche Mode innom uttalige byer og ha mange store konserter. De største blir nok konsertene deres i London på den Olympiske Stadion den 3 juni, konserten i Roma på den Olympiske stadion der den 25 juni eller deres konsert i Paris på Stade de France den 1 juli. Men, om du ønsker het stemning, god fiskemat og en veldig søreuropeisk hovedstad er det ingen tvil om at Lisboa er høydepunktet under denne turneen.

Depeche Mode konserten under NOS Alive skal i teorien starte rundt 14.00, så du har masse tid til å gjøre morsomme ting både i forkant og i etterkant av konserten. Du kan selvfølgelig lese mer om hva du bør gjøre i Lisboa her i vår norske Lisboa Guide.

Depeche Mode konsert i Lisboa i 2017
Avis De Miranda / Shutterstock.com

Depeche Mode konsert i Lisboa i 2017

NOS Alive blir arrangert i Lisboa mellom den 6 og den 8 juli i 2017. Hos Viagogo kan du kjøpe billetter kun til Depeche Mode konserten eller om du vil kan du også kjøpe billetter til hele festivalen. Vi vet enda ikke så mye om hvilke andre band som kommer til NOS Alive, men det blir helt sikkert flere andre storheter som kommer, så absolutt noe som er verdt å få med seg.

Glem ikke at det kan bli grisevarmt i Lisboa på denne tiden av året. Du bør derfor drikke mye og det er spesielt viktig hvis du skal stå tett i tett med tusenvis av Depeche Mode fans i varmen under deres konsert midt på dagen den 8 juli. God fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *