Julemarked i Lisboa i 2019

Når blir det arrangert julemarked i Lisboa i 2019? Hvor er julemarkedene i Lisboa? Her finner du alt du trenger å vite om de forskjellige julemarkedene i Lisboa!

Målet med denne artikkelen er å gi deg nødvendig informasjon om julemarkedene i Lisboa i 2019. Det gjelder først og fremst datoer og annen viktig informasjon. Ønsker du mer generell informasjon angående julemarkeder i Lisboa og mer detaljert om de viktigste markedene (men uten datoer), sjekk vår side for julemarkeder i Lisboa.

Julemarked i Lisboa i 2019

Det blir mer og mer julegater og julebelysning i sentrum av Lisboa for hvert år. Men, hvor må du gå for å få med deg de viktigste og fineste julemarkedene?

Wonderland Lisboa 2019

Dette er det mest kjente julemarkedet i Lisboa. Det ligger rett ved metrostoppet Parque (som ligger litt over 2 kilometer fra sentrum av Lisboa). Her er det skøytebane, pariserhjul, boder der du kan kjøpe mat og drikke, og dette betegnes som det beste og fineste juleområdet i Lisboa.

Datoer for Wonderland Lisboa i 2019: ikke offentliggjort enda…

(men i 2018 åpnet det 1 desember og stengte 1 januar, så det er godt mulig det blir noe veldig likt også i år)

Du kan møte julenissen på Wonderland i Lisboa
Du kan møte julenissen på Wonderland i Lisboa

Julemarkedet på Rossioplassen

Hvis du synes Wonderland ligger litt langt utenfor sentrum er det mye enklere med markedet på Rossioplassen. Denne ligger nemlig i hjertet av Lisboa og her er det faktisk marked året rundt. Nettopp av den grunn er det ikke særegne datoer for markedet, men det blir bare sakte men sikkert mer og mer jul over markedet jo nærmere jula man kommer. Her finnes det også stort juletre midt på plassen, og det er også mulig å kjøpe varm vin, mat og annen drikke i bodene rundt på plassen. Den er også svært flott opplyst på kveldstid.


Besøk julelandsbyen Obidos

Om du ikke har noe i mot å reise litt er landsbyen Obidos ett av de mest populære reisemålene i Portugal for de som elsker julemarkeder og julestemning. Denne landsbyen blir nemlig gjort om til en julelandsby før jul og her finnes det skøytebane, pariserhjul, karuseller, og det hele er bygget opp rundt den flotte borgen. Dette er en hyggelig by hele året, men spesielt før jul.

Obidos julelandsby datoer: 29 november, 2019 – 5 januar, 2020

Obidos er en fantastisk landsby som er helt magisk før jul!
Obidos er en fantastisk landsby som er helt magisk før jul!

Da er det bare å se fram til å besøke Lisboa før jul. Glem ikke at du også finner mer informasjon om severdigheter, aktiviteter, hoteller, restauranter og lignende her i vår norske Lisboa Guide.

God reise og god jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *