Kan Portugal slå Polen i kveld?

Kanskje du lurer på hvorfor vi skriver om fotball EM her i vår Lisboa Guide, men sannheten er at fotball EM spilles for øyeblikket og i kveld er det kvartfinale i mesterskapet mellom Portugal og Polen. Og når Portugal spiller kamper på så høyt nivå følger hele nasjonen med. Og når alle følger med på fotball gjør selvfølgelig vi også det!

Før kveldens kamp som du kan se på nasjonal TV i Portugal og rundt omkring på utesteder i hele Lisboa regner de fleste Portugal for å være små favoritter, men mange skryter også svært av forsvaret til Polen og nettopp av den grunn forventer mange seg at kveldens kamp kan bli ganske kjedelig og ende med straffesparkkonkurranse. Andre forventer at det blir en kamp mellom Robert Lewandowski og Christiano Ronaldo – den av stjernene som skinner mest i kveld vil avgjære til fordel for sin nasjon og sitt lag.

Vi bryr oss ikke så mye om hvem av stjernene som skinner så lenge seieren ender opp hos Portugal! Om du har lyst til å se på kampen anbefaler vi som sagt at du ser den ute på bar, pubb eller storskjerm i Lisboa. Vil du heller se kampen online kan du lese mer om hvordan det gjøres på ipaddressguide.org på en av lenkene nedenfor:

Da går vi for en skikkelig storkamp i kveld med masse mål og flest til Portugal når kampen er over! Heia Portugal!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *