Elton John konsert i Lisboa

Elton John konsert i LisboaDen 11 desember er det klart for Elton John konsert i Lisboa. Om du har planer om å legge turen til Lisboa for å gjøre unna førjulsshoppinga og kanskje slippe unna snømåking i Norge kan du derfor for eksempel kombinere det med en Elton John konsert i den portugisiske hovedstaden.

Elton John er kjent for mange ting. Han er en fantastisk mann som har skrevet og sunget utrolig mange kjente sanger. Han er hjernen bak mye av musikken til Løvenes Konge, han sang Candle in the Wind i Prinsesse Diana sin begravelse og han har vært en ledende skikkelse i musikkens verden gjennom lang tid.

Nå kan du altså få høre på Elton John når du kommer til Lisboa før jul. Det er mulig å få tak i billetter så det er bare å leite litt på Google og så finner du garantert steder der du får tak i billetter. Konserten blir arrangert i MEO Arena.

Har du ellers tid til overs kan du selvfølgelig lese mer om Lisboa her i vår norske Lisboa Guide. Du finner informasjon om de viktigste severdighetene i byen, om populære aktiviteter, gode hoteller og kanskje noen fine steder å spise mat på også? Se deg rundt og så ønsker vi deg en god tur!

Om du heller ønsker å besøke en by kjent for sine svært flotte og tradisjonelle julemarkeder er nok Praha hakket mer spennende enn Lisboa, men det er kanskje ikke så varmt der. Hvilket plagg vinner til slutt? T-skjorta i LIisboa eller lua i Praha?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *