Red Hot Chili Peppers konsert i Lisboa

Red Hot Chili Peppers konsert i LisboaDen 13 juli er det klart for Red Hot Chili Peppers konsert i Lisboa. Kommer du til å besøke Ronaldos hjemland på denne dagen, kan du vurdere en Hot Chili Peppers konsert i tillegg.

Bandet som mange bare kaller The Chili Peppers ble grunnlagt så langt tilbake i tid som i 1983. De har hatt en fantastisk karriere som band, og de holder det fortsatt gående. Denne sommeren skal de besøke en god del byer i Europa, og etter konserten i Lisboa kommer bandet blant annet til å reise videre til Roma og til Paris, to fantastiske byer som kanskje har mer å by på når det gjelder severdigheter enn det Lisboa har. Men, Lisboa har en helt utrolig atmosfære, så om du aldri har vært i byen har du mye å glede deg til.

Red Hot Chili Peppers Lisboa 2017

Parque das Nações
13 juli, 15.00.

Billetter: Viagogo

For å kjøpe deg billetter til denne konserten er det bare å bruke lenken ovenfor. Når du er på Viagogo siden søker du på Red Hot Chili Peppers, og umiddelbart finner du billetter til alle deres konserter rundt i Europa i 2017. Det er bare å velge og vrake, så kjøper du det du skulle ha lyst på.

Er du mer gira på informasjon om Lisboa, om andre konserter i byen, eller kanskje om hva byen faktisk har å by på av severdigheter og programmer, les videre her i vår norske Lisboa Guide.

For more information about attractions, activities and other programs in Lisbon, read around here in our Lisbon Guide!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *