Aerosmith konsert i Lisboa

Den 26 juni nærmer det seg slutten på Aerosmith sin turne i 2017, men det kommer til å bli fullt tut og kjør når de entrer scenen i MEO Arena i Lisboa denne kvelden.

Aerosmith turneen i 2017 starter på den norske nasjonaldagen i Tel Aviv (altså 17 mai) og den blir avsluttet på Tenerife den 8 juli, i underkant av to måneder senere. I løpet av turneen skal de besøke mange byer i Europa, men litt overraskende skal de ikke besøke de største byene som London, Paris, Barcelona, Roma, Madrid og lignende, men i stedet kommer byer som Krakow, Derby, København, Munchen, Berlin og Firenze til å bli besøkt i stedet. For å kjøpe billetter til alle disse konsertene kan du bruke lenken nedenfor. Etter å ha besøkt siden søker du på Aerosmith, og vips finner du oversikt over alle konserter og mulighet til å kjøpe billetter.

Heldigvis kommer ikke Aerosmith til å være det eneste bandet som skal besøke Lisboa denne sommeren. I tillegg til Aerosmith kommer nemlig band som Deep Purple, Depeche Mode, Guns N Roses og Bruno Mars. Det blir altså mye å se fram til for de som liker god musikk i en solskinnsby som Lisboa. Du kan lese mer om hva som skjer i Lisboa her.

Aerosmith konsert i Lisboa

Aerosmith konsert i Lisboa

MEO Arena
26 juni, 19.00

Billetter: Viagogo

Noen vil kanskje si at mandag ikke er en perfekt dag for en Aerosmith konsert, og det gjelder kanskje spesielt folk som kommer på en langhelg fra Norge, mens som med hjemreise på søndag kveld eller på mandagen går glipp av konserten. Men, om du har en dag ekstra starter konserten allerede 19.00, noe som betyr at du kanskje er tilbake på hotellrommet allerede 23.00 samme kveld, og du kan stå opp frisk og opplagt for tidlig avreise til flyplassen på tirsdag morgen.

Passer det ikke med et besøk til Lisboa den 26 juni, kan du selvfølgelig vurdere å besøke Krakow i stedet. Aerosmith skal ha sin Krakow konsert den 2 juni, og du finner mye mer informasjon om hva som skjer i Krakow, samt spennende programmer og severdigheter tilgjengelige i byen i vår norske Krakow Guide. God reise hvor enn du måtte dra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *