Shakira konsert i Lisboa

Shakira konsert i LisboaVil du komme deg bort fra alt som har med førjulsmarkeder og snø å gjøre? Hvorfor ikke legge turen til Lisboa i november. Her kan du nyte fint vær, minimalt med julemarkeder og i tillegg få med deg en Shakira konsert!

Mange storbyer i Europa har åpnet sine julemarkeder allerede når november nærmer seg slutten. I Budapest åpner de julemarkedene allerede den 10 november, mens «nabobyen» Wien åpner dem en uke senere. I Lisboa trenger du ikke å frykte slikt, for her er det varmere og mye mindre tradisjon for den slags markeder. Noen synes nok det er kjempekjipt, mens andre synes det er deilig å slippe unna kulde og julemarkeder, og trives svært mye bedre i varmere strøk!

Den 22 november kommer altså Shakira til Lisboa for å opptre i den tidligere MEO Arena. Dette var en flott arena som ble bygget i forbindelse med verdensutstillingen som ble arrangert i Lisboa en god stund tilbake i tid. Det er en flott arena og den ligger i folkeparken, som selvfølgelig da også ligger i et flott parkområde.

Vi tviler nok sterkt på at Shakira kommer til å be oss om hjelp med transport fra flyplassen til hotellet hennes i Lisboa, men om du kommer til byen, hjelper vi deg gjerne med privat transport fra flyplassen til hotellet. Da sørger vi for at en sjåfør plukker deg opp på flyplassen og kjører deg direkte til hotellet til en fast pris. Det er altså ingen bekymringer, og det er rett og slett en flott måte å starte turen til Lisboa på. Hvis du synes det høres fristende ut kan du lese mer om flyplass transport i Lisboa her.

Har du lyst til å få med deg Shakira konserten i Lisboa? Du kan kjøpe billetter på siden vi henviser til nedenfor. Besøk siden og søk på Shakira, og vips kan du kjøpe deg billetter til alle hennes forskjellige konserter i Europa i 2017.

Shakira Lisbon 2017

MEO Arena
22 november, 20.00

Billetter: Viagogo

Vi har allerede nevnt at vi kan hjelpe til med flyplass transport i Lisboa. Ønsker du derimot kun tørr informasjon om de viktigste og mest kjente severdighetene i Lisboa finner du selvfølgelig også det her i vår norske Lisboa Guide. God reise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *