En perfekt ankomst til Lisboa

Perfect way to arrive Lisbon

Drømmer du om en perfekt ankomst til Lisboa? Hvordan ser den ut? Den inneholder helt klart kofferter trygt på plass og en bil som kjører dere direkte til hotellet!

Når du kommer til Lisboa første gang er du høyst sannsynlig litt nervøs for at alt går bra, samtidig som du gleder deg veldig. Den første tingen du kanskje bekymrer deg for er baggasjen din. Har den kommet? Har flyselskapet sendt den et annet sted? Kommer den i god stand, eller har den blitt kasta hit og dit?

Litt senere har du forhåpentligvis kastet bort disse bekymringene i det du har kofferten i handa og klar for å reise videre. Men, hvordan gjør du det?

En perfekt ankomst til Lisboa

Du har kanskje lest om at det er mulig å reise med metro fra flyplassen i Lisboa. Men, når man har masse baggasje og ønsker å komme seg så raskt som mulig til hotellet er ikke det den beste løsninga. Et annet problem er at du har lest om taxisjåførene i Lisboa som tar overbetalt, kjører omveier og kommer med ekstragebyrer for baggasje og hvem vet hva. Kanskje du begynner å bekymre deg litt igjen?

Hakuna Matata – Ingen bekymringer

Da sier vi deg bare en ting, Hakuna Matata. Vi har løsningen som sørger for at du ikke trenger å bekymre deg! Vi har nemlig flyplass transport tjeneste der du blir plukket opp i ankomsthallen på flyplassen av en sjåfør med ditt navn på plakataen sin. Her er det faste priser (som forøvrig er mye bedre enn de fleste andre du vil møte på) og ting går unna og er svært effektive. Du hilser fort på sjåføren, trasker til bilen og i løpet av rundt 30 minutter (kommer selvfølgelig ann på hvor du bor) ankommer du ditt hotell i Lisboa!

Høres ikke det både greit og bekymringsløst ut? Du kan lese mer om flyplass transfer i Lisboa og se priser og også bestille på denne siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *