Julemarked i Lisboa i 2016

Kommer du til Lisboa før jul? Er du på jakt etter informasjon om eventuelle julemarkeder i Lisboa? Her er infoen du er på jakt etter.

Vi lovte at du skulle finne informasjonen du er på jakt etter her. Det betyr ikke at vi gir deg informasjonen du ønsker å lese, men det du trenger å vite. For sannheten er at Lisboa er ganske lik Barcelona når det gjelder julemarkeder… det vil si svært sparsommelig. Det er nemlig ingen tradisjonelle store julemarkeder i Lisboa i det hele tatt.

Om du allikevel er desperat på jakt etter julestemning er det en julelandsby for barn i Parque Eduardo VII. Her finnes det masse aktiviteter for de minste, men det er dessverre ingen mulighet for juleshopping slik mange gjerne ønsker på de tradisjonelle julemarkedene.

Om du da allikevel kommer til Lisboa før jul kan du fortsatt nyte deilige kaker. Du har selvfølgelig den tradisjonelle Belem kaken (Pastel de Nata), men det kommer også en del andre godbiter før jul.

Det er ingen slike julemarkeder i Lisboa (bildet er fra Budapest)
Det er ingen slike julemarkeder i Lisboa (bildet er fra Budapest)

Hva med julemarkeder i Lisboa?

Om du virkelig vil på julemarked bør du nok besøke en annen by i stedet. Hva med byer som Praha eller Budapest? Om du har billetten klar til Lisboa og vil gå på shopping finner du derimot mer informasjon om shopping i Lisboa i den følgende artikkelen.

Vi ønsker deg en riktig god reise og håper du vil stortrives i Lisboa uansett om byen ikke er rik på julemarkeder. Det bør derimot nevnes at det er et stort juletre midt i byen, så det kan jo gi litt julestemning i allefall!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *