Hvor lang tid tar reisen fra flyplassen i Lisboa til sentrum?

Travel to and from Lisbon Airport

Jeg har dårlig tid når jeg ankommer Lisboa, og lurer derfor på hvor lang tid det tar med taxi fra flyplassen i Lisboa til mitt hotell i sentrum av byen. Hvor lang tid tar vanligvis en slik reise?

Flyplassen i Lisboa (LIS) ligger veldig sentralt, i allefall sammenlignet med mange andre flyplasser rundt i Europa. Den er plassert 15 kilometer fra indre sentrum, noe som betyr at man bør kunne ankomme sitt hotell ganske raskt etter ankomst til Lisboa. Det er dog ting som kan påvirke dette, blant annet hvor lang tid man må vente på baggasje, ventetid før man finner en ledig taxi, og selvfølgelig, trafikken i Lisboa.

Reise fra flyplassen i Lisboa til hotellet
Flyplassen i Lisboa sett ovenfra

På de travleste tidene på dagen kan en slik taxitur som vanligvis bør ta rundt 20 minutter, heller ta 40 minutter eller mer. Man kan også være uheldig på andre måter. Hvis man setter seg i en taxi med en sjåfør som vil lure deg for litt penger så går turen på trege veier med mye trafikk, alt for å gjøre at reisen tar lenger tid og du må betale mere ved ankomst. I slike tilfeller er det veldig vanskelig å beregne både reisetid og reisekostnad.

Reisetid fra flyplassen i Lisboa til sentrum

Vanligvis bør denne reisen med taxi ta cirka 20-25 minutter. På dager og tidspunkter på dagen med mye trafikk bør man heller beregne rundt 40-45 minutter.

Hvordan spare tid og reise trygt fra flyplassen til ditt hotell?

Hvis du bare hopper på en taxi utenfor flyplassen i Lisboa kan du være svært heldig, men du kan også møte «smarte» sjåfører som beskrevet ovenfor. Har du dårlig tid, eller kanskje du bare vil reise bekymringsfritt, kan det være lurt å bestille din flyplass transport i Lisboa på forhånd.

Da vil en sjåfør vente på deg i ankomsthallen med et skilt med ditt navn på. Dere går sammen rett ut til bilen og kjører direkte til hotellet. Siden prisen er avtalt på forhånd har sjåføren ingen interesse av å ta omveier, og du kan da med sikkerhet vite at du blir kjørt til hotellet på de beste veiene etter sjåførens kunnskap og innsyn.

Vi har i lang tid hjulpet flere tusen mennesker med transport i Budapest, og nå hjelper vi også reisende til Krakow, Praha, Roma og Lisboa med slike tjenester. Har du lyst til å bli en av våre fornøyde kunder også?

Vil du lese mer om transport i Lisboa eller andre spennende Lisboa temaer? Se deg rundt her i vår norske Lisboa Guide, og vi er sikker på at du kommer til å bli inspirert. Og glem for all del ikke vår liste over anbefalte aktiviteter på en varm sommerdag om du er bekymret for varmen som kommer til å vente deg ved ankomst til Lisboa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *