Lisboa Maraton 2024

Det arrangeres et fantastisk halvmaraton i Lisboa hvert år. Vil du heller løpe den doble distansen, det vil si et helmaraton? Det er mulig hvis du melder deg på Lisboa maraton, som normalt finner sted årlig i oktober.

Lisboa maraton er et av de fineste maratonløpene du kan løpe. Den starter i Cascais og du løper ved havet hele veien til du kommer til målstreken ved Praça do Comércio i Lisboa. Det er 100% fantastisk, og det er et maraton du vil huske for livet. Du kan reise med tog fra Cais di Sodre i Lisboa. Du kan reise gratis hvis du viser din påmelding til maraton.

I tillegg til helmaraton, er det også en sjanse til å løpe en halvmaraton og en mini-maraton på konkurransedagen. Minimaraton har en distanse på 8,5 km. Halvmaraton og minimaraton starter fra den berømte Vasco da Gama-broen i Lisboa.

Lisboa Maraton

Lisboa maraton er mye mer enn bare løping. Hvert år arrangerer de en gigantisk pastafest på tre områder i Lisboa hvor deltakerne kan spise og nyte pasta sammen med tusenvis av andre.

Lisboa Maraton 2024

Arrangementet arrangeres 6.oktober i 2024.

Hvor mye koster det å kjøre?

Prisen for hovedmaraton er 80 Euro, mens halvmaraton koster 60 Euro, og minimaraton koster 40 Euro.

Er dette en begivenhet for deg?

Det er mange fantastiske maraton over hele verden, men maraton i Lisboa er en av de fineste av dem alle. Men hvis du ikke har erfaring med å løpe lange avstander, bør du vurdere å løpe minimaraton eller halvmaraton før du registrerer deg for maraton. Hvis kroppen din ikke er vant til å løpe slike avstander, trenger du mange måneder for å forberede deg til et maraton (noen sier år). Som et resultat bør du i stedet løpe en kortere avstand og nyte det, enn å prøve noe som vil bli en smertefull opplevelse.

Det er fordelaktig å finne noen løpepartnere som du kan forberede deg med og finne noen med mer erfaring som du kan be om hjelp. Dette vil også gi deg nyttig informasjon om tilstanden din og om du kan løpe et halvmaraton eller til og med et helmaraton!

Uansett hva, dette er et fantastisk arrangement, og vi håper du vil komme til Lisboa for å være en del av Lisboa maraton, på en eller annen måte!

Leter du etter et hotell eller leilighet i Lisboa?

Har du lyst til å bo sentralt i løpet av dine dager i Lisboa? Nedenfor kan du se et kart som presenterer sentrale hoteller og leiligheter i Lisboa med prisoverslag. Som et resultat kan du finne noe ideelt for deg basert på både beliggenhet og hvor mye penger du vil bruke på overnatting.

 

Vi ønsker deg lykke til når du løper Lisboa Maraton, og ikke glem at hemmeligheten bak et vellykket maraton blir gjort under forberedelsene!

Stikkord:

Dato

okt 06 2024

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *